tuinpoort frame
Tuindeuren Bekijk ons assortiment! Tuinhoutvillage.
Van hetzelfde design als de gelijk genaamde tuinschermen, heeft deze deur een prachtige vintage uitstraling van glad geschaafd hout. Door het diagonale frame krijgt het toogscherm een robuuste, klassieke sfeer. Of kies voor een hardhouten plankendeur met diepe kleur en duurzame eigenschappen.
Hardhouten tuindeur recht Stalen frame tuindeur Tuinafscheiding.nl.
Zo heeft u de duurzame uitstraling van hardhout en de exclusieve uitstraling van het zwarte tuindeur frame. Wilt u de tuinpoort zelf aanpassen aan de door u gewenste breedte en hoogte, dan adviseren wij u het stalen deurframe te gebruiken voor zowel een rechte tuindeur als een tuindeur met toog.
Tuinpoorten Koop je tuinpoort nu online Ruim aanbod!
Tuinpoort, vuurverzinkt en epoxy-gecoat. Frame bestaat uit 4 buizen van Ø40mm. Voorzien van een slot met handgreep en 2 unieke sleutels, regelbare scharnieren, slotaanslag en geweven gaaspaneel 50x50x40mm. De 2 poortpalen Ø60mm zijn 50cm langer dan de hoogte van de poort.
tuindeur metalen frame Tuinafscheiding.
Samen met correct hang en sluitwerk kunt u op deze manier uw tuinpoort veilig afsluiten. Denkt u bij het bestellen van uw tuindeur met frame ook aan bijvoorbeeld een poortschuif, boerenklinkstel en plaatduimen zodat u alles in één keer thuis heeft.
Ijzeren deurframe tuindeur op maat Stalen frames schutting deur.
Lameldikte 1.4 cm. Inclusief RVS slot Vanaf 22995, Meer info Compleet Schuttingdeur Geimpregneerd Hout in stalen frame 90 x 180 cm met slot Gegalvaniseerd stalen frame Inclusief cilinderslot, scharnieren en duimen 21995, 20995, Meer info Populair, in 7 breedtes Schuttingdeur geimpregneerd hout in stalen frame Met RVS slot in 7 maten Lameldikte 16 mm dikte.

Contacteer ons