tuinpoort metaal modern
metalen tuinpoorten tuinpoort uit metaal Herco.
Maatwerk naar ieders smaak. Zij die op zoek zijn naar metalen tuinpoorten op maat zijn bij Herco aan het goede adres. We maken immers metalen tuinpoorten in alle mogelijke uitvoeringen die u zich kan inbeelden. Gaande van een klassiek design tot strak en modern.
Poort Tuin 2dehands.be.
aluminium poorten dubbel aluminium poort zwart 2.30m 1.50 hoog prijs: 140 vast stuk 2.30 x1.50: prijs 100 enkel poort alu 1.40mx 1.30 groen. 15 juni 2018 1221: Riemst Kanne. Betafence tuinpoort 1m75 x 0m85. Betafence tuinpoort hoogte 1m75 breedte poort 0m85 bevestigingspalen lengte 2m50 Werkend slot met één sleutel.
Metalen Tuinpoort: Voordelen, Voorbeelden, Inspiratie Prijzen.
Naast metaal is ook hout een erg populair materiaal voor tuinpoorten. De keuze tussen een metalen en houten tuinpoort hangt volledig af van jouw persoonlijke smaak. Een houten tuinpoort straalt warmte en huiselijkheid uit en past perfect bij een meer landelijke stijl. Een metalen tuinpoort daarentegen is een ideale optie voor strakke en moderne woningen. Hoewel hout een sterk en duurzaam materiaal is, hebben metalen poorten een langere levensduur. Dankzij de nieuwste middelen tegen roest zijn metalen poorten meer dan ooit gemakkelijk te onderhouden en gaan ze steeds langer mee. Niet rekening houdend met de gewenste kleur, hoogte, breedte, en het aantal deuren zijn metalen tuinpoorten vaak goedkoper dan houten tuinpoorten omdat ze veel lichter zijn. Strak en modern.
Wie is Poortland? Poortland.
Doordat wij de gehele vervaardiging van tuinpoorten in ons eigen beheer hebben kunnen wij een nauwkeurige kwaliteitscontrole uitoefenen over de tuinpoorten. U kunt bij ons terecht voor de volgende tuinpoorten.: Stalen sierhekken, draaipoorten en schuifpoorten klassiek en modern.; Aluminium draaipoorten en schuifpoorten.;
Metalen poorten, tuinpoorten, omheining en hekwerk Metaal op Maat.
Tuinpoorten, omheining, hekwerk of sierpoort: Metaal Op Maat maakt jouw modern of klassiek ontwerp op maat en met de hand. Metalen poorten in elke stijl. Een moderne of klassieke metalen poort, in smeedijzer of in combinatie met glas of hout. De metalen poorten en hekwerken van Metaal Op Maat zijn altijd uniek en volledig op maat van jouw wensen en voorkeur. Alle poorten worden met de hand gemaakt volgens exclusieve eigen ontwerpen. Elke poort is enig in zijn soort, net als uw woning. Hekwerk en metalen poorten met perfecte afwerking. Metaal Op Maat levert enkel handgemaakte perfectie. Voor een uitzonderlijk vlak en effen stalen oppervlak worden alle lasnaden volledig verwijderd. De metalen poorten worden gezandstraald en gemetalliseerd, en behandeld met primer en poederlak in de kleur van jouw keuze. Voor een optimale duurzaamheid en droogt de metalen poort of omheining in een oven van 200 graden. Veilig wonen met metalen poorten. Een robuuste op maat gemaakte ijzeren poort, of het nu een schuifpoort of draaihekken is, is een ideale manier om jouw woning beter te beveiligen tegen mogelijke indringers. Met een metalen poort, tuinpoort of sierpoort verhoog je het veiligheidsgevoel.
Moderne poort Poortland.
Het is tevens mogelijk om een eigen idee of ontwerp aan te dragen, waarmee onze vakmensen graag aan de slag gaan in het atelier! Indien gewenst, kunnen wij uw moderne poort bovendien automatiseren en voorzien van een parlofoon of video-installatie.
Metalen tuinpoort Tuinartikelen kopen? BESLIST.be Grootste assortiment.
vidaXL Tuinpoort van metaal 855x175, cm / 100x225 cm. Met deze praktische poort zal uw tuin afgesloten zijn van de buitenwereld. Hij is van hoogwaardige kwaliteit aangezien hij gemaakt is van staal dat door een verhittings, buigings en vormingsproces gaat tot de perfecte vorm gevonden wordt.
Metalen poorten: klassieke of moderne poorten.

Contacteer ons