Tuinpoort Staal
bol.com vidaXL Tuinhekje Stalen tuinpoort groen 140287.
Deze groene tuinpoort is gemaakt van gegalvaniseerd en verzinkt staal. Het hek kan tegen extreme weersomstandigheden, hij is water en corrosiebestendig. De deur is eenvoudig af te sluiten door het ingebouwde slot. Het installeren is eenvoudig, de opening kan zowel links als rechts gemonteerd worden.
Metalen tuinpoort Tuinartikelen kopen? BESLIST.be Grootste assortiment.
De poort is zeer stabiel en duurzaam en daarom is het een praktische beveiligingsbarrière voor uw tuin. vidaXL Dubbele tuinpoort hekwerk gepoedercoat staal. Omschrijving: Deze tuinpoort is een moderne en praktische doorgang om uw tuin af te schermen van de buitenwereld.
bol.com Tuinpoort kopen? Alle Tuinpoorten online.
Anderen zochten ook: tuinpoort hout. Alles in Tuinschermen. Alles van vidaXL. Anderen zochten ook: tuinpoort hekwerk. Anderen zochten ook: poort. Anderen zochten ook: tuinhekken staal. Alles van intergard. Alles in Poorten. Alles in Schuttingen. Anderen zochten ook: tuinpoort tuindeur. Anderen zochten ook: tuindeur.
Wie is Poortland? Poortland.
Om u goed van dienst te zijn bieden wij een na-service om te controleren of alles naar wens is. Wilt u één van onze producten aanschaffen? Doe dan een prijsaanvraag en laat u vrijblijvend informeren. Anti corrosie behandeling. Waarborg en garantie. Metalen poorten Staal Aluminium Inox.
Stalen tuinpoort groen Tuinartikelen kopen? BESLIST.be Grootste assortiment.
Tuinpoort modern hekwerk 289 x 175 cm / 306 x 225 cm donkergroen. Omschrijving: Deze donkergroene tuinpoort heeft een modern uiterlijk en beschermt jouw tuin tegen ongewenste indringers. Het is gemaakt van staal wat extra verhit is zodat het extra duurzaam is.

Contacteer ons